Začali žiacke aj dorastenecké súťaže – III.liga juh U15 a U 13 …

V sobotu 24.augusta 2019 začal súťažný ročník 2019/2020 aj pre mládežnícke mužstvá nášho futbalového klubu .  Predstavia sa v nasledovných súťažiach a ich vekových kategóriách :

- najmenší – U 9 – pod vedením Mareka Guláša budú hrať    svoju súťaž pre kategóriu U9 v rámci ObFZ v ZH ,

- dve prípravky žiakov U 11 – “A” a “B” mužstvo bude hrať   súťaž “Miniligu Milana Škriniara” v rámci  ObFZ  ZH  , pod vedením trénerov Ing.Šipikala , Pavla Budinského

- dvojička žiakov U15 a U13 bude hrať  pod vedením Pavla Budinského a Nikolu Miloševiča súťaž III.ligu skupina juh ,

- dvojička dorastencov U19 a U 17 bude účinkovať pod vedením Ing. Martina Poliačika v súťaži III.liga stred

     … zloženie mládežníckeho futbalu v MFK Nová Baňa teda predstavuje 7 mužstiev vo svojich vekových kategóriách .

       Ako prví začínali v sobotu 24.8.2019 dvojička žiakov U15 a U13 , keď privítali na svojom štadióne v Novej Bani svojich vekových súperov zo Seliec pri Banskej Bystrici.

Štart do súťaže nevyšiel podľa predstáv ani mladším žiakom U13 , ktorí podľahli svojmu súperovi 0:4 , ako aj starším žiakom U15 sa štart nevydaril a podľahli svojim rovesníkom zo Seliec 0:2 , z čoho boli po zápase smutní.

       V nedeľu začne svoju súťaž aj dorastenecká dvojička U19 a U17 zápasmi vonku v Ćadci . Uvažovaná účasť U17 v spolupráci s FK Pohronie sa neuskutoční a tak cestujú naši dorastenci do Čadce s doplňovaním U17 zo starších žiakov tak , aby vytvorili dostatočný počet hráčov do zápasu, tak U19 ako U17 . Ako sa to bude dariť – nedariť , uvidíme už po tomto prvom kole súťaže … pozri si kategóriu dorastu …klikni si