25.9.2019 III.liga U19 SD zaznamenaný zisk prvých troch bodov v súťaži …

            V dohrávke 3.kola privítali naši dorastenci U19 SD na svojom štadione v stredu 25.9.2019 rovesníkov z Rakytoviec , s ktorými boli dve mužstvá , ktoré nezaznamenali zatiaľ v súťaži víťazstvo v zápase . V predošlom kole naši chlapci hrli vonku v Krasne nad Kysucou , kde ma po zápase ich tréner Ing.Poliačik informoval , že naši chlapci predviedli pekný kombinačný futbal , ktorý získal aj od divákov potlesk a tréner hostí po zápase s obdivom pochválil našich chlapcov , ktorí sú všeobecne o 2 roky mladší ako možných 18-19 rokov u SD , s názorom , že z tohoto kádra môže byť za 2 roky vynikajúce mužstvo .   

      A tak nastúpili naši dorastenci v stredu doma proti Rakytovciam s očakávaním pokračovania v dobrých výkonoch . Aj keď začal nešťastne zápas a hostia trafili prvý krát strelou našu bránu , ktorú náš nižší brankár nedočiahol a viedli 0:1 , naši chlapci už zapli naplno a ešte do polčasu dvoma gólmi, po peknej kombinácii a nekompromisnom prieniku nášho hrotového hráča Tadeáša Pánika upravili skóre zápasu v náš prospech 2:1 . Zápas pokračoval aj v druhom polčase v našej réžii a keď sa nepodaril streliť ďalší gól , zvíťazili naši chlapci konečným výsledkom 2:1 a získali k radosti svojej aj všetkých prvé tri body v tabuľke a postúpili o miesto hore. 

     Ďalšie pokračovanie bude už v sobotu 28.9.2019 o 10,00 hodine , avšak zo súperom z Brezna , ktoré je vedúce mužstvo tabuľky a naši chlapci sa môžu znovu snažiť o predvedenie dobrého výkonu i keď fyzická a veková prevaha mužstva súpera bude značná U19 SD.