27.október – TIPOS III.liga stred – posledný jesenný domáci zápas so Zvolenom …

 

Ako hodnotí zápas tréner mužstva Marek Guláš ?

Odohrali sme posledný domáci zápas jesennej časti a súperom nám bol Zvolen. V úvode zápasu sme inkasovali po chybnej rozohrávke v strede poľa gól , ktorý nás naštartoval a od tohto momentu sme boli jednoznačne lepším mužstvom . Vypracovali sme si niekoľko vyložených príležitosti , ale využili sme len jednu , keď gól strelili Čierťanský . V druhom polčase sme strelili po najkrajšej akcii zápasu gól Urgelom , ktorému nádherne prihral ( Niko) Miloševič. Škoda že hneď po strelení gólu super dokázal hneď vyrovnať . Tesne pred koncom sme kopali pokutový kop , ktorý sme nepremenili a tak sa zápas skončil nerozhodne 2:2. Mrzí má , že sme nezvíťazili , no podali sme určite najlepších výkon počas jesennej časti a som presvedčený , že ak podáme takýto výkon aj v poslednom zápase tak budeme bodovať i v poslednom zápase v Rimavskej Sobote.

    Na posledné jesenné kolo cestuje naše mužstvo dospelých MFK Nová Baňa – Žarnovica v sobotu 2.11.2019 do Rimavskej Soboty . 

    Týmto končia súťaže jesene 2019/2020 a stretneme sa pri MFZ na štadióne v Novej Bani v mesiaci marci 2020, kedy začne jarná časť futbalových súťaží ,  D O V I D E N I A  !