U15 starší žiaci 2.liga

Dnes v stredu 1.5.2024 odohrali naši starší žiaci U15 dohrávku v Selciach proti MFK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA B. Domáci tréner zaradil do zostavy hráčov z MFK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA A teamu, takže sme to mali ťažké. Chýbalo nám 5 hráčov , náš čestný gól strelil Tužinský Šimon. Prehrali sme 8:1.
Tréner U15 MFK Nová Baňa Beluský Ľudevít

************************************************************************************************
V sobotu 27.4.2024 starší žiaci U15 odohrali majstrovský zápas na pôde súpera RSC HAMŠIK ACADEMY BB, ktoré sa hralo na umelej tráve, na čo sme nie zvyknutí. Stále sa nevieme zísť všetci kompletne, trápia nás zranenia a choroby. Chýbalo 6 hráčov, tak sme na striedačku posadili hráča z U13 Makáň Daniel, ktorý odohral na veľké ihrisko svojich prvých 22 minút. Súper nás herne predčil, dokázal si vytvoriť množstvo šancí, z ktorých strieľali góly. Chcem pochváliť mojich chalanov, že to nevzdali a bojovali až do konca zápasu. Mali sme určité fázy hry, že sme si prihrali, zakombinovali, založili útok, vypracovali viacej šancí, ale gól sa nám nepodarilo streliť. Chcem vyzdvihnúť hráča Škvarku Matúša, ktorý bol všade, vpredu ,vzadu, vyhral množstvo súbojov a dostal sa aj do zakončenia, len chýbala presnosť. Prehrali sme vysoko 9:0,ale chalani bojovali, prihrali si, vytvorili si šance, dokázali sme zakončiť, ale súper bol nad naše sily.
Tréner U15 MFK Nová Baňa – Ľudevít Beluský
**********************************************************************************************
V sobotu 20.4.2024 starší žiaci U15 odohrali na domácej pôde majstrovský futbalový zápas proti mužstvu FK-34 Brusno Ondrej. Odohrali sme dva rozdielne polčasy. Nezačali sme dobre a už v 1.minúte sme inkasovali po chybe obrany. Súper bol fyzicky aj herne lepší a preto sme inkasovali ďalšie 3 góly aj napriek tomu, že som zmenil rozostavenie a posilnil stred poľa. Cez polčas v kabíne som sa snažil namotivovať chlapcov späť do zápasu, vystriedal som dvoch hráčov. Druhý polčas bol z našej strany oveľa lepší,prihrali sme si, vytvorili sme si šance po jednej z nich znížil stav stretnutia na 1:4 Patrik Benčúrik. Tak aj skončil zápas. Chcem vyzdvihnúť hráčov Valachovič Filip, Škvarka Matúš, Budinský Martin, Benčúrik Patrik, ktorí podali dobrý výkon. A celé mužstvo, chcem pochváliť za druhý polčas. Tréner U15 MFK NOVÁ BAŇA.
************************************************************************************************
Dnes 14.4.2024 naši starší žiaci U15 cestovali v oklieštenej zostave na zápas proti mužstvu MFK Strojár Krupina. Dôvodom choroba štyroch hráčov. Tak sme na lavičku posadili dvoch hráčov z U13, ktorí však nezasiahli do hry a išli hrať za svoju U13. K výkonu sa nebudem vyjadrovať,len toľko, nech sa každý jeden hráč zamyslí nad svojím výkonom, od brankára až po útočníka. Jednoznačná prehra 6:0. Verím, že si hráči vstúpia do svedomia a sobotu na domácej pôde porazime Brusno.
Tréner U15 MFK Nová Baňa Ľudevít Beluský

**********************************************************************************************
Aktuálne – štvrtok 28.3.2024 jarná časť súťaže dvojičky žiakov U15 …
Starší žiaci U15 dnes nestačili na domácej pôde proti mužstvu TJ SLOVAN DUDINCE, a podľahli sme im tesne 1:2. Z môjho pohľadu sme si dokázali viac prihrať a vypracovali sme si pekné šance, ktoré zneškodnil brankár súpera. Náš jediný gól strelil Patrik Benčúrik po peknej akcii a prihrávke od Sebastiána Frajku. Súper bol efektívnejší a odnáša si 3 body.
Tréner U15 MFK NOVÁ BAŇA Ľudevít Beluský.

***********************************************************************************************

V prvom jarnom zápase na pôde Senohradu mali starší žiaci U15 na dosah 3 body. Začali sme dobre, keď už v 3. minúte sme sa ujali vedenia zásluhou Martina Budinského. Polčas skončil 0:1 pre nás. Na začiatku druhého polčasu súper hneď vyrovnal na 1:1. Vypracovali sme si veľa šancí po jednej z nich sa nám podarilo skórovať Patrikom Benčúrikom 1:2. Záver však patril domácim a v poslednej 70. minúte vyrovnali na konečných 2:2.V bráne nás podržal Matúš Mišík, brankár z U13, ktorý už bude trénovať a chytať za U15.Chalanom ďakujem za dobrý výkon, verím, že sa budeme zlepšovať a vo štvrtok 28.3.2024 na domácom ihrisku porazíme TJ SLOVAN DUDINCE.
Tréner U15 MFK Nová Baňa Beluský Ľudevít ⚽