U19 dorast ukončil súťažný ročník 2016/2017 v Bacúchu …

      Naše dorastenecké mužstvo chlapcov v 3.lige úspešne ukončilo svoje účinkovanie v jarnej časti súťažného ročníka 2016/2017 , keď aj v poslednom majstrovskom futbalovom zápase  vonku u súpera v Bacúchu neprehral a až na výnimku tesnej prehry bez hlavných tvorcov hry ako aj najlepšieho strelca súťaže , svojho kapitána Tomáša Tužinského / z dôvodu zaradenia do nominácie mužstva dospelých / , u súpera v Poltári . Dlhočizná šnúra neprehratých a vysoko vyhrávaných zápasov teda doplnila v Bacúchu bezgólová remíza 0:0 a tým aj zároveň po jesennej časti – výborné umiestnenie v rámci tabuľky súťaže 3.ligy dorastencov – v popredí na 5.mieste . 

Aktuálna fotografia kádra dorastencov , účinkujúcich pod vedením trénera Ing. Martina Poliačika , vedúcim Slavomírom Dobríkom a masérom mužstva Antonom Barboríkom ………..

U 19 dorast 2016 2017 jar

 

       Blahoželáme ku kvalitnému účinkovaniu v súťaži a predvádzané výkony mužstva i jednotlivcov na ihrisku . Dovidenia vo Vašom ďalšom účinkovaní a reprezentovaní svojho Mesta Nová Baňa a futbalového klubu MFK  !