Zimná príprava dospelých zahájená … informácie… prvý PFZ

                                                                             NB dňa 4.2.2018

       Vážení  športoví priatelia ,

         tak ako sa začal nový rok, tak sa neúprosne blíži aj začiatok jarnej časti súťaži III.ligy dospelých, ročník 2017/18. Preto by sme vás chceli priebežne informovať o priebehu  prípravy mužstva dospelých .

      Začiatok roka nezačal pre nás dobre, nakoľko nás v našich radoch navždy “opustil” vedúci mužstva,  funkcionár , bývalý hráč , starý otec a otec –  Tónko P o l c e r, ktorý nám bude veľmi chýbať a jeho práca pri „A“ mužstve bude sa len veľmi ťažko nahrádzať.       Česť jeho pamiatke !

        Ako pred každou sezónou prichádza aj teraz k mnohým zmenám  v mužstve niektoré sa dali predpokladať niektoré boli však nečakané, s ktorými sme nepočítali. Prvá zmena je hneď na poste trénera, ktorý nám ohlásil , že si našiel angažmán v Kováčovej a u nás končí,aj keď sme sa po sezóne dohodli na ďalšej spolupráci. Po hľadaní nového trénera sme sa dohodli na spolupráci s p. Milošom Targošom , ktorému v Novej Bani želáme, aby vyzdvihol hru nášho mužstva a doplnil káder ku spokojnosti  fanúšikov.

        Nevyhli sme sa ani k zmenám v hráčskom kádri, ako prvý sa rozhodol odísť  Richard Hanák do Podlavíc, Samuel Budinský odišiel do II.ligy do Zvolena  a prajeme mu veľa šťastia a aby sa posunul vo svojej futbalovej kariére a dôstojne reprezentoval svoje mesto . Martin Pútec sa rozhodol nasledovať svoju priateľku a prestúpil do Močenka.. Timotej Wolf sa rozhodol túto časť sezóny vypustiť pre prípravu na vysokú školu. Patrik Pacalaj zo zdravotných dôvodov zatiaľ netrénuje.  Bude ťažké týchto hráčov nahradiť, nakoľko všetci boli domáci hráči. Týmto sa nám narušila aj dochádzka na tréning, nakoľko sú naši hráči väčšinou vysokoškoláci a doplnenie kádra bude veľmi namáhavé.

       Naše mužstvo odohralo aj svoj prvý prípravný zápas na umelej tráve vo Zvolene.

   FK Lieskovec – MFK Nová Baňa 0 :1   polčas 0:0

    Gól: 50. Tužinský Tomáš

         Zostava : Pavol – Výlupok, Bartoš .Vlčko, Úškrt, – Tužinský , Kováč, Karvaš, Dobrík , Macho, – Beňo

      Striedali : Šály , Vozár, Liškay, 

 

 Chýbali : Čakovský , Nosko, Miloševič , Milanovič , Turan,

              Komentár ku zápasu : „v tomto zápase nám vypomohli chlapci z dorastu ,ktorým chceme dávať  aj naďalej možnosti postupne v mužstve dospelých.  Celý zápas malo naše mužstvo  prevahu , ale chýbala nám súhra pri zakončení  akcii. Jediný „zásah“ padol po peknej akcii – ktorú po pravej strane pekne potiahol Výlupok a vrátil loptu do pokutového územia a Tomáš Tužinský nechytateľne skóroval. Naše mužstvo si vytvorilo ešte ďalšie dve – tri dobré príležitosti , ale skórovať sa nám už nepodarilo. Domáci si najväčšiu príležitosť na skórovanie vytvorili           až v 86. minúte, ale ju nepremenili a tak zápas skončil víťazstvom nášho mužstva v pomere 0:1 .“

 

        Najbližší zápas odohráme v nedeľu 11.2.2018 o 16:00 na UT v ZH  –  proti mužstvu  piatej ligy FK Lovča .

 

                              Forgáč Jozef – manažér dospelých MFK NB