TIPOS III.liga pokračovala druhým kolom …

           Komentár-konštatovanie k uplynulému týždňu od nedele-do nedele………………

      Po psychologicky “nezmyselnom znechutení ” nášho klubu vo vstupnom zápase do súťaže TIPOS III.ligy , kde nám “SAMARITÁN  ISSF , teda stroj… viď TV seriál….” zrejme  chcel dokázať svoju dementnú vládu virtuálneho sveta futbalu a hneď po zápase pripravoval so svojimi  poverenými výkonnými článkami t.j. človekom – kde nariadil a vykonal priebežne kontumáciu zápasu v Námestove / kde sme zaplať Pán Boh nevyhrali … ale prehrali 1:0 …/ . Bohužiaľ takto vyzerá virtuálne futbal a celá dnešná existujúca generácia , generácia pomaly a isto bez potreby človeka vo futbale – iba riadiaci stroj vytvárajúci virtualitu futbalu  , max. len “toho”  , čo vytvorí takúto virtuálnu možnosť skutočnosti – realizácii takýchto “strojných” futbalových zápasov a príbehov príbehov …….

pozn. Peter Korbeľ – tento úvodník píšem preto , že

toto všetko výrazne znechucuje prácu vo futbalovom klube u posledných ešte fyzicky existujúcich ľudí “z mäsa a krvi” – aspoň u nás resp. nechceli by ste počuť vlastné “demokratické” reakcie smerom na človeka resp. ľudí v riadiacich orgánoch nášho futbalu ….

       Výsledkom toho všetkého je potom moje hodnotenie a postreh , že to všetko zapôsobilo zrejme aj psychicky na predvedený výkon nášho mužstva  dospelých v ďalšom MFZ proti Kalinovu , kde “s hodnoteniami a postojom …” , že súper bol “taký a onaký…” , mohol vyhrať , vzhľadom na tieto okolnosti ako aj súpera , ktorý je mi známy už 30-40 rokov svojou nekompromisne tvrdou hrou …..           / “výkladovým” hráčom bol hráč č.3. / , predvádzanou počas celého zápasu aj s podporou pohľadu a výkladu ku hre hostí  zo strany HR zápasu .

Záver môjho komentáru :

 

        Takže môžeme byť v podstate spokojní s výsledkom zápasu aj my, ako domáci , lebo remíza urobila bodku spravodlivosti za všetkým,čo sa udialo od nedele 4.augusta do 19,00 hodiny v nedeľu  11.augusta 2019 .

pk 

Ako hodnotí zápas tréner mužstva Marek Guláš :

       Dnešný zápas sa pre nás začal výborne hneď v úvode sme strelili rýchly gól Lukášom Štefankom . Postupne sa súper dostával do hry a to hlavne po našich zbytočných stratách lôpt v strede ihriska. Pred polčasom sme nezvládli štandardnú situáciu-rohový kop, nezachytili sme pohyb súperových hráčov,na čo sme doplatili vyrovnávajúcim gólom. Po zmene strán a príchode Tomáša Tužinského sme začali viac hrať aj smerom dopredu. Škoda len, že sme niektoré akcie nedokázali dotiahnúť až do konca a tak sa zápas skončil remízou 1-1.Nastúpili sme v bráne s Tatárom v obrannej štvorici – Ništko, Lavrov, Blaho, Vozár pred nimi Nikola Miloševič, Urgela, Štefanka, M.Pacalaj, Lenárt a vpredu Čierťanský.

 

11.AUGUST.2019, 17:00
 2019-2020 | Majstrovský zápas
MFK Nová Baňa
1 : 1
(1:1)
 
POČET DIVÁKOV
200
AKO nastúpili do zápasu mužstvá – nominácie : 
DOMÁCI
HOSTIA
21
 
NÁHRADNÍCI
NÁHRADNÍCI
 
 
19
 
 
 
REALIZAČNÝ TÍM
REALIZAČNÝ TÍM
Marek Guláš
Tréner
Július Kulich
Tréner
Slavomír Dobrík
Vedúci
Ivan Dojčiar
Vedúci
Neznámy
Masér
Ivan Dojčiar
Masér
Slavomír Dobrík
Lekár
Ján Segeč
Lekár
Dušan Šipikal
Asistent trénera 1
Neznámy
Asistent trénera 1
Pavol Blaho
Asistent trénera 2
Neznámy
Asistent trénera 2
PREHĽAD o zápase :
Lukáš Štefanka Gól z hry
MFK Nová Baňa- Žarnovica 1:0 – 
2.min
37.min Marek Melicher Gól z hry
TJ Baník Kalinovo 1:1
Nikola Milošević-žltá karta – NS. Držanie súpera v sľubne sa rozvíjajúcej akcii. 
55.min ŽK – Bozhidar KrstichPodrazenie súpera riskantným spôsobom
Denis Urgela-ŽK – Podrazenie súpera riskantným spôsobom 61.min
Lukáš Nitško-ŽK- NS. Hlasitá kritika R- Čo to tu ty pískaš! 90.min

DELEGOVANÉ OSOBY
Rozhodca:
Martin Kuteľ
1. asistent rozhodcu:
Tomáš Burger
2. asistent rozhodcu:
Ján Šupej
Delegát stretnutia:
Branislav Hrdlička
Pozorovateľ rozhodcov:
Branislav Hrdlička
Videotechnik:
Dušan Šipikal