TIPOS 3-liga stred dospelí – 1.kolo – OFK Teplička nad Váhom – MFK Nová Baňa .

      V nedeľu 31.7.2016 odohralo v poradí druhé MFS súťaže , keď cestovalo ku svojmu súperovi v Tepličke nad Váhom , ktorá sa vrátila do našej súťaže z 2.ligy . Naše mužstvo už nastúpilo v kompletnom zložení nového kádra mužstva,ktorý sa vykryštalizoval do novej súťaže. Po veľmi dobrom výkone v celom zápase a strelenom góle domácim “do šatne” v 45.min. ich nevyviedlo z rovnováhy ani po polčase oslabenie , keď po dvoch žltých kartách bol vylúčený náš hráč Mokrý a pokračovalo vo víťaznom zápase s výsledkom 0:1 až do jeho ukončenia. V nasledujúcom týždni ich čaká previerka síl a hernej kvality, keď v stredu hrajú druhé kolo pohára – SLOVNAFT Cup 2016/2017 v Ladciach a

         v nedeľu v druhom domácom zápase súťaže hostia tradičného a kvalitného súpera z Kalinova . Zápas sa hrá na štadióne v Novej Bani o 16,30 hodine .

        Pozývame všetkých priaznivcov a fanúšikov futbalu na dobrý futbal v Novej Bani , ktorý sľubujú doteraz dobré podané výkony nášho mužstva v pohári aj súťaži TIPOS 3.ligy stred v uplynulých týždňoch .