Aká bola streda ? …hráme ďalej domáce MFZ TIPOS III.ligy v Novej Bani ….splnenie výhrady v spravodaji SsFZ BB ku dňu 22.8.2019….

      1/ Spravodajom SsFZ v BB bolo uverejnené dňa 16.8.2019 v časti ŠTK nasledovné  znenie bodu … :

„Neschvaľujeme od 16.8.2019 pre FK Žarnovica na odohratie MFS TIPOS III. ligy HP v Novej Bani, až do splnenia podmienok vybavenia kabíny H v zmysle licenčného systému III. ligy. Žiadame FK Žarnovica v termíne do 22.8.2019 cez ISSF o nahlásenie miesta odohratia domácich MFS.“

2/ Dňa 22.8.2019 do 15,00 hodiny firma Binda s.r.o. prostredníctvom zákazky správcu štadióna v Novej Bani – Technických služieb mesta Nová Baňa previedol práce a namontoval chýbajúce hygienické zariadenie – ako súčasť kabíny hostí – t.j. priamu súčasť kabíny pre hostí v zložení – šatňa +  sprcháreň s 5 ks sprchovacích hlavíc + vlastná WC misa  v šatni , ako aj k dispozícii ďalšie príručné WC pri kabíne vo vestibule sociálnej budovy – kabíny vpravo od hlavného vchodu do vestibulu budovy .

     Týmto bola naplnená stanovená podmienka v plnení licenčných podmienok – splnenia na základe stanovenia spravodajom a ŠTK SsFZ v BB v termíne 22.8.2019 , čo znamená :

     MFK Nová Baňa – Žarnovica , mužstvo dospelých TIPOS III.liga stred – bude ďalej pokračovať v nedeľu 25.8.2019 o 16,00 hodine na svojom štadióne v Novej Bani – vo svojom domácom účinkovaní v MFZ so súpermi  – keď privítajú mužstvo hostí z FTC Fiľakova .

       Napriek nevydarenému záveru predošlého MFZ , ktorým sa p r e d o h r á v a l o   5.kolo v Liptovskej Štiavnici ,

……..vyjadrené jasne a presne zhodnotením MFZ zo strany trénera mužstva Mareka Guláša :

Opäť sme odohrali majstrovský zápas tentokrát však v stredu v Liptovskej Štiavnici s odhodlaním konečne zvíťaziť.Od úvodu zápasu sme boli aktívnejší mali sme loptu viac na kopačkách ,snažili sme sa kombinovať.Nepribrzdil nás ani gól z úvodu opäť po chybe.Škoda nepremenenej 100% šance možno by zápas vyzeral inak.Tu by som svoje hodnotenie ukončil pretože – 2.polčas po našich obrovských chybách na kraji v obrane sme súperovi darovali 3 body – našou nedisciplinovanosťou.Futbal je krajší. čím sa hrá jednoduchšie, ale to je asi to najťažšie pre niektorých hráčov, to pochopiť.V nedeľu na našom štadióne privítame súpera z Fiľakova.

mg

       pozývame všetkých priaznivcov futbalu  –  p r í ď t e  povzbudiť naše spoločné mužstvo dospelých Novej Bani a Žarnovice  v náročnom boji o body v súťaži TIPOS III.liga stred .