11.ty prípravný zápas dospelí – AKTUÁLNA INFORMÁCIA

 13.3. – 11.zápas zimnej prípravy o 13.00 na ihrisku

OŠK Brehy s OFK Hliník nad Hr. ( 5.liga )

 

MFK Nová Baňa – OFK Hliník nad Hronom 4:1 ( 2:1 )

 

Zostava :

Adam Arpáš –  Michal Cehula, Simon Kruľák, Samuel Jenat, Michal Boniš – Marek Výbošťok, Pierre Hounlete, Ladji Malle, Dao Ismael –  Samuel Černák , Mohamed Silue

Na striedanie :

Andrej Mishko, Lukáš Beko, Oliver Valko, Samuel Marunčiak ( zranil sa pred zápasom ??? )

 

Zo zdravotných dôvodov chýbali :  Filip Škrteľ, Dominik Vozár

Rodinné dôvody : Martin Repiský  

 

Jedenásty zápas zimnej prípravy sme odohrali so súperom, ktorý podobne, ako my tvorí počas zimnej prípravy v podstate nové mužstvo a má za sebou kvalitnú prípravu. Tento zápas bol pre nášho súpera generálkou pred dohrávkou z jesene, ktorú odohrá už budúci víkend.

 

Priebeh zápasu :

V úvode zápasu si obe mužstvá zvykali na prvý zápas na prírodnej tráve, kde sa zápasové situácie musia riešiť úplne inak, ako na umelej tráve. Od začiatku sme mali územnú prevahu a prvú šancu v 13. minúte nepremenil Ladji Malle. Naďalej sa hralo na polovici hostí a v 17. minúte po sóle z polovice ihriska už Ladji ďalšiu šancu premenil a viedli sme 1:0. Náš súper zhusťoval plochu, na ktorej prebiehala hra a našim hráčom to robili problém. V 37. minúte hostia faulovali v 16-ke a Marek Výbošťok z pokutového kopu upravil na 2:0 pre nás. V tejto časti hry sme našli recept na prekonanie obrany hostí, ale ďalšie šance sme nevyužili. V 43. minúte po zaváhaní obrany hostia znížili po peknej kombinácii na polčasových 2:1.

Cez prestávku došlo k prvému striedaniu, keď Mareka Výbošťoka nahradil Oliver Valko. Vypracovali sme si ďalšiu šancu, ale Dao ju nepremenil. V 54. minúte došlo k druhému striedaniu, keď Michala Cehula vymenil Andrej Mishko. Obrana hostí v 57. minúte vyrobila chybu a na strelenie gólu ju využil Dao Ismael a zvýšil na 3:1. Zároveň došlo k ďalšiemu striedaniu, keď Sama Černáka nahradil Lukáš Beko. V ďalšom priebehu si obe mužstvá po chybách v obrannej hre vypracovali šance, tieto však zostali nevyužité. V 80. minúte po ďalšej hrubej chybe obrancu nášho súpera upravil na konečných 4:1 Mohamed Silue. Zápas sa od tohto mementu len dohrával a rozhodca ho ukončil v 85. minúte na počudovanie hráčov aj fanúšikov.

 

Pozitívom dnešného zápasu je to, že sa prišli na našich chlapcov v hojnom počte pozrieť fanúšikovia, avšak náš výkon proti snaživému súperovi bol najslabším v zimnej príprave.

V príprave pokračujeme s cieľom čo najlepšie sa pripraviť na jarnú časť sezóny.

 

V sobotu 19.3. o 10.00 nás podľa plánu na ihrisku OŠK Brehy čaká zápas  s ŠK Badín

 

Pozývame priaznivcov nášho mužstva na posledný priateľský zápas zimnej prípravy, ktorý je pre nás generálkou na prvý jarný majstrovský zápas s TJ Jednota Bánová.